måndag 16 juli 2018

Rättegångsförhandlingen skjuts upp igen

Gunilla Persson

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson anklagas för att ha stulit ett par solglasögon av lyxmärket Chanel från en butik i Palm Beach i Florida. Den misstänkta stölden skedde den 22 maj.

Hollywoodfruns advokat Philip T. Ridolfo Jr närvarade vid förhandlingarna i rätten i Florida under måndagen. Gunilla Persson själv lyste med sin frånvaro i rättssalen.

I rätten meddelade han att Hollywoodfrun avstår rätten till en snabb rättsprocess vilket betyder att hon och hennes advokat får mer tid på sig att förbereda sitt försvar. Måndagens förhandling var över på en minut.

Gunilla Persson har hela tiden nekat till brottet.

Advokaten: ”Hon är oskyldig”
Advokaten har begärt tillgång till bevisningen mot Hollywoodfrun, något som rätten också beviljat. I samband med detta offentliggjordes den lista på bevisning som åklagarsidan använder som stöd till anklagelserna mot Gunilla Persson.

I korthet handlar det om bilder och en övervakningsvideo, som påstås visa hur Gunilla Persson tog på sig ett par solglasögon av lyxmärket Chanel och gick ut ur butiken utan att passera kassan och betala för glasögonen.

Enligt listan på bevisning har även ett kvinnligt butiksbiträde lämnat vittnesuppgifter men hennes fullständiga utsaga har inte offentliggjorts än.

Efter att Gunilla Persson greps av polis i samband med den påstådda stölden sa hennes tidigare advokat till Nöjesbladet:

– Hon är oskyldig och vi ser fram emot att klara upp det här.

Nästa datum i rätten är fredagen den 27 juli kl. 10.00 lokal tid.

Källa: Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics