onsdag 4 juli 2018

Isabella Löwengrip singel igen

Opera Snapshot_2018-07-04_204813_www.expressen.seIsabella Löwengrip talar på Expressens scen i Almedalen
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Isabella "Blondinbella" Löwengrip hade precis hittat kärleken igen efter separationen från maken Odd Spångberg.
Men nu har förhållandet med Hampus Jarlbo tagit slut, berättar hon.
– Nu är det tid för mig själv, det var den tiden som inte fanns. Så jag längtar efter egentid, barntid och jobbtid, säger Isabella Löwengrip.
Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, hade hittat kärleken i Hampus Jarlbo, efter separationen med maken Odd Spångberg tidigare i år.
Så sent som i maj gick paret ut med sin relation offentligt, när de gick tillsammans på Unicef-galan. Men nu har Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo gjort slut.


– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, berättar Isabella Löwengrip, på plats i Almedalen.
Löwengrip menar att det är svårt att få ett förhållande att fungera för henne, mycket på grund av att hon har ett högt tempo.
– Jag tror det är svårt att orka med mitt tempo, och så ska man hela tiden stå bredvid, den är tuff, konstaterar bloggaren.
Blondinbella vill satsa på sig själv efter uppbrottet
Efter uppbrottet kommer bloggaren nu att satsa på sig själv, och hålla sig borta från kärleken ett tag. – Nu är det tid för mig själv, det var den tiden som inte fanns. Så jag längtar efter egentid, barntid och jobbtid, säger hon.

LÄS MER: Därför begärde Isabella Löwengrip skilsmässa
LÄS MER:
Blondinbella avslöjar mötet med kärleken

Stackars Hampus, anade han verkligen inte att Isabella bara använde honom som en distraktion för att styra bort fokuset från mitt avslöjande om hennes falska statistik i och med att Löwengrip skulle nylanseras?
Herregud, det kunde väl vem som helst räkna ut och att han skulle dumpas så snart han gjort det han skulle?

Jag sa det då, och jag säger det nu eftersom Isabella redan sagt det i
Schulman Show:
Hon gör ingenting utan att ha en strategi och alla människor i hennes liv är en del av den.

Källa: Expressen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics