söndag 22 juli 2018

Desperat AfS-propaganda efter SD-politikerns twittrande

37315276_689382341454034_2644453669575065600_n Faksimil Twitter
NATIONALISTER Sverigedemokraternas riksdagsledamot Paula Bieler twittrade om att hon skulle delta i hjälparbetet mot skogsbränderna. Då drog Gustaf Kasselstrand och andra AfS-toppar till Jämtland och släppte en desperat propagandavideo där de försöker överglänsa Paula Bielers insats. Nu hånas Kasselstrand i AfS kommentarsfält på Facebook.
De pågående skogsbränderna är en het politisk fråga i Sverige. Som Aktuellt Fokus nyligen kunde rapportera florerar det flera konspirationsteorier om att det är vänstern och invandringen som ligger bakom bränderna. Högern vägrar tro att det kan vara ett miljöproblem och ignorerar skogsbrukets monokultur som lett till en lättantändlig skog.
Några som försöker plocka billiga politiska poäng på skogsbränderna är det högerextrema partiet Alternativ för Sverige. På deras Facebooksida poserar de med vattenslangar och låtsas släcka bränder. Vid en närmare granskning visar det sig att AfS befinner sig vid Pålgård, två dagar efter att branden där släckts.

“Desperata”

Enligt en källa med insyn i AfS gjorde man den pinsamma propagandaaktionen för att man ville försöker överglänsa Sverigedemokraternas riksdagsledamot Paula Bieler som skulle delta i hjälparbetet. Kasselstrand ska ha fått stark intern kritik efteråt. Vid en Twittersökning framgår det att Bieler berättade om sina planer den 18 juli. Dagen efter släppte Kasselstrand den pinsamma propagandavideon. Enligt AfS-källan är flera av partiets toppar märkbart desperata när det gäller att försöka överglänsa Sverigedemokraterna. AfS har inte fått den uppmärksamhet och medlemstillströmning som man hade hoppats på innan valrörelsen kom igång.

Klicka
här för att läsa resten av artikeln.

Källa: Aktuelltfokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics