fredag 1 juni 2018

Pengar och attraktionslagen

banner bokus reklam

   

Pengar och attraktionslagen : lär dig attrahera överflöd, hälsa och lycka (inbunden)Pengar och attraktionslagen : lär dig attrahera överflöd, hälsa och lycka

Originaltitel: Money and Law of Attraction

Författare: Esther Hicks, Jerry Hicks
Förlag:
Ica Bokförlag
Antal sidor : 255

Det finns så att det räcker åt alla. Knepet är att se det och vilja ha det. Var medveten om att du har förmågan att attrahera vad du än önskar dig. Bekräta för dig själv att pengar flödar in obehindrat och få fri tillgång till överflöd och välstånd.

Många som har sett eller läst The Secret - Hemligheten tror att man kan be universum om vartenda föremål man vill ha och så överlämnar attraktionslagen det till en. Men så enkelt är det naturligtvis inte. Man måste förändra sitt sätt att tänka om man vill förändra sin värld.
I den här boken skissar Esther och Jerry Hicks upp hemligheten bakom attraktionslagen. De förklarar i tydliga och klara ordalag hur du fokuserar din energi så att välståndet kommer till fysiskt uttryck.
Bokens effektiva tekniker lär dig vad välstånd i själva verket är och hjälper dig att utnyttja attraktionslagen för att föra in dess energi i ditt eget liv.

Lär dig hur du skapar överflöd genom att:
- fokusera på vad du vill ha i ditt liv och inte på vad du inte har
- se dig själv som rik, inte fattig
- visualisera dig själv när du njuter av föremålen eller den sortens liv som du drömmer om – se dig själv i det nya huset eller i den nya bilen.

Bokens effektiva tekniker lär dig vad välstånd i själva verket är och hjälper dig att utnyttja attraktionslagen för att föra in dess energi i ditt eget liv.

köp boken bokus reklam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics