söndag 17 juni 2018

OLAGA INTRÅNG OCH DÖDSHOT

Jocke & Jonna har lagt upp en ny video där dom berättar om en händelse som hände hemma hos dem för några dagar sedan. Jonna ska ha varit i deras trädgård medan Jocke och Danjal gått in för att kolla in dagens video som de spelat in.

Då hör Jonna att någon står bakom henne och hon visste inte vem personen var som hade tagit sig in på deras tomt. Han ska ha sagt att det verkade som att de hade väldigt kul när de spelade in varpå Jonna svarade att de hade det. Då svarade han henne med att fråga hur hon tror att han känner sig när de har så roligt. Jonna blev väldigt rädd och ville försöka komma sig in i huset efter att han ville få följa med in huset.

När Jonna gick in i huset så ska personen ha följt efter henne och då ropade hon på Danjal som kom ut och försökte få ut personen från deras tomt. Personen ska då ha hotat med att både skjuta och skära halsen av Jonna.

Det hela slutade med att polisen kom och omhändertog mannen. Det visade sig då att han rymt från ett speciellt boende och var mycket förvirrad.

– Han visste knappt vart han var och de hade anmält honom som saknad, men klart vi blev skärrade, berättar Jocke och Jonna.

Som tur var slutade det hela bra.

1 kommentar:

Web Statistics