tisdag 12 juni 2018

Isabella Löwengrip

Sedan Odd och Blondinbella gick isär så har de haft barnen var tredje dag rullande mellan dem och sista månaderna så har Blondinbella berättat att efter sommaren kommer de köra på varannan vecka. Men för snart en månad sedan så gick Blondinbella ut med att Odd inte längre villa ha varannan evcka då det är för lång tid mellan utan han vill ha kvar det som dom har nu med 3 dagar åt gången.

Blondinbella blev arg över detta och skrev om det på bloggen men hon fick ingen sympati från läsarna. Men nu verkar Blondinbella ha fått sin vilja igenom då hon nu skrivit att Odd gått med på att dom från nästa månad kör på varannan vecka med barnen vilket hon är glad över.

Hon skriver att 3 dagar går så fort och att hon nu kommer hinna med mer och planera mer. Läsarna påpekade förut att dom kanske skulle köra med 4 eller 5 dagar på rullande istället för en vecka men Blondinbella verkade fast vid varannan vecka och hur hon fick med Odd på detta förblir nog en gåta.

2018-06-12_09-31-422018-06-12_09-37-40

Faksimil: isabellalowengrip.se

2 kommentarer:

  1. Jag är så trött på att läsa hur Blondinbella ska hela tiden ta upp sitt privativ på det här sättet. Det hjälper inte att inte visa sina barns ansikten när du exponerar resten av deras liv. Då har du ingen respekt för om, och varken för din ex-make som du måste jämt pika i din blogg som tusentals människor läser.

    SvaraRadera
  2. Jag har för länge sedan slutat att läsa hennes blogg, har totalt tröttnat på den.

    SvaraRadera

Web Statistics