tisdag 5 juni 2018

Här är Löwengrips nya bolag: "Vill skapa nästa Daniel Wellington"

LCC_03_037_lowres

Hon är kvinnan som i unga år blev Blondinbella med hela svenska folket. Han är maskrosbarnet från Söderköping som upptäckte e-handeln vid 19 års ålder. Nu gör Isabella Löwengrip och Joachim Lindström gemensam sak med en hårfin idé.

2018 års mäktigaste näringslivskvinna Isabella Löwengrip och Joachim Lindström, som 2017 blev utsedd till Årets unga vd, har flera saker gemensamt som entreprenörer.

”Framför allt drivs vi av snabb tillväxt. I dag går allt väldigt snabbt. Vi lever inte i en tid där man ska på mässor och trängas med återförsäljare. Det är i stället digital spridning på många marknader samtidigt som gäller och då är e-handelsutveckling allra viktigast”, säger Isabella Löwengrip.

I dagarna går hon live med sitt 13:e aktiebolag i ordningen, Hermine Hold. Bakom grundarspakarna sitter hennes acceleratorbolag Nordic Tech House (NTL) samt Ideal of Sweden-grundarna Joachim Lindströms och Filip Ummers investmentbolag JL Entrepreneurial Equity. Och den här gången är det håraccessoarer som står i fokus för Isabella Löwengrips nya storsatsning.

”Håraccessoarer har stått sig i alla tider. Vi ser budgetvarianter på Glitter och Åhléns, som ofta är gjorda för barn, eller exklusiva hårband från Versace och Gucci för 5 000-6 000 kronor. Det finns ett prisglapp däremellan”, säger Isabella Löwengrip.

Klicka här för att läsa resten av artikeln.

Källa: Didigital

Mer att läsa här:
Hermine Hold - Isabella Löwengrip
Löwengrips nya satsning – slår ihop sig med okrönta ... - Breakit
Proffsen slår sig ihop - ska nå miljarden med ny e-handel - Ehandel.se

Återstår att se hur det kommer att gå med hennes 13:e bolag Hermine Hold och försäljningen av produkterna kommer att ske genom e-handel.
Personligen så anser jag inte att
Isabella Löwengrip borde ha deltagit i Schulmans show där hon avslöjade vilken taktik hon har bla när det gäller lansering av nya bolag mm.
Hur många 18-åringar har råd att betala några större summor för hårband av Isabella Löwengrip och hennes 13:e bolag?
Slirar hon med sanningen när det gäller de olika händelser som hon råkar utför? Man kan ju undra efter att ha lyssnat på Schulmans intervju med Isabella Löwengrip.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics