fredag 22 juni 2018

Four Seasons Hotel George V, Paris

2018-06-22_222835Av Isabella Löwengrips Instastory framgår det att det är detta hotell som hon kommer att bo under hennes besök den här gången.

Fotografier finns bla på hotellets facebooksida, Instagram och på Pinterest.

Four Seasons Hotel George V Paris
31, avenue George V
75008 Paris 

Fakta om hotellet:
Four Seasons Hotel George V Paris ligger bara några steg från Champs-Elysées. Med privata terrasser med vidsträckt utsikt över Paris, påkostade blomsteruppsättningar, exklusiva spabehandlingar och Michelinbelönade restauranger så skapar hotellet en egen definition av lyx i Ljusets stad. Till Parc des Princes-stadion är det knappt 6 km från detta lyxiga hotell.

De palatsliknande rummen och sviterna har interaktiv TV, CD- och DVD-spelare, bibliotek och WiFi. Många har också en egen terass med utsikt över Paris. I rummen finns minibar, värdeskåp, brödrost och espressomaskin med gratis kaffekapslar.

Four Seasons Hotel George V, Paris har 3 restauranger som belönats med 5 Michelinstjärnor sammanlagt. Klassiska franska rätter och lättare menyer har gett restaurangen Le Cinq 3 Michelinstjärnor. Chica La Galerie är en favorit bland fashionabla parisare för en dryck eller liten matbit. I Le George erbjuds lättare medelhavsrätter som kan delas. Den 7 meter höga vinterträdgården har utsikt över innergården av marmor, och här hittar du restaurangen Orangerie som serverar traditionella franska rätter med moderna inslag. Både Le George och L'Orangerie har 1 Michelinstjärna. Du kan njuta av cocktails och lättare måltider i Le Bar, som har stora fönster med utsikt över den berömda avenyn George V.

2018-06-22_221927_

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics