onsdag 23 maj 2018

VILL INTE HA KOMMENTARER OM SINA BRÖST

@leeannvisser| Be Inspirational ❥|Mz. Manerz: Being well dressed is a beautiful form of confidence, happiness & politenessEfter att Kissie gjorde sin första bröstoperation 2010 som även var sponsrade och nyheter24 fick en intervju med henne direkt efter som ni hittar HÄR. Efter den operationen så svarade hon på i stort sett alla kommentarer som hade med hennes bröst att göra och detta gjorde hon under flera år.

Hon skrev en gång under 2016 att hon levt på sina bröst och att det både hjälp henne men samtidigt stjälpt henne. Förra året så gick hon ut med att hon den 1 november 2017 skulle ta ut sina implantat men när det närmade sig så berättade hon att hon nu ångrat sig och att hon kommer låta dom vara kvar. Många trodde att hennes val att behålla dem var för att hennes  nya pojkvän inte ville att Kissie skulle ha mindre bröst men hon nekar att det är så det ligger till.

Genom åren så har hon även fått hård kritik för att hon visar upp sina bröst på bilder och att dessa lättklädda bilder kommer allt för ofta på hennes sociala medier. Nu har Kissie skrivit ett inlägg om att hon absolut inte vill få frågor om sina bröst och att det inte är för allmänheten att diskutera då det var flera år sedan hon opererade dem och att det var hennes val. Hon avslutar inlägget med en bild på sig själv i bikini vilket många läsare har reagerat på.

De undrar hur hon kan lägga upp en bild på sina bröst i samma inlägg där hon skriver att hennes bröst är privata och inte för allmänheten att diskutera. En del anser även att eftersom hon fick dem sponsrade och hade med sig pressen  på plats när operationen ägde rum så ska hon inte klaga på att folk frågar om dem speciellt inte när hon tidigare varit så öppen med information kring sina bröst.

Vill inte Kissie ha kommenterar och frågor om sina bröst så får nog ta och sluta upp alla dessa fotografier där hon är lättklädd. Vad är det hon marknadsför, sin kropp eller??
Inte så konstigt om hon får en massa skitkommentare, hon har liksom bäddat för det.

Bilden hittade jag här och som är betycligt trevligare än Kissie i bikini.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics