torsdag 17 maj 2018

Skapa din framtid

banner bokus reklamTitel: Skapa din framtid: medveten avsikt - ett redskap för självförverkligande
Författare: 
Ester Hicks 
Format:  Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 312
Utgivningsdatum: 2008-05-01
Förlag:
Ica Bokförlag
Översättare: Birgitta Karlström
Orginaltitel: The Amazing Power of Deliberate Intent

I bästsäljaren Be så ska du få presenterade Esther och Jerry Hicks för första gången "Abrahams läror" för en svensk publik. Boken fick ett mycket fint bemötande, och dess positiva budskap om hur vi alla kan förverkliga våra drömmar och få det tillfredsställande liv vi förtjänar tilltalade många. Med Skapa din framtid fortsätter författarparet att uttolka Abrahams läror. Den här gången handlar det om hur vi genom att hela tiden ha en medveten avsikt med det vi gör inte bara kan uppnå det vi vill utan även njuta av varje steg på vägen. Livet blir en ständigt pågående och lustfylld resa, snarare än trista dagsetapper på väg mot tillfälliga "lyckotoppar". I det mysterium som kallas livet söker vi ständigt efter svar. Vi vill ta kontroll över livet, men utan att veta hur vi ska bära oss åt. Vi vill dämpa vår rädsla - från den minsta, mest intima rädslan beträffande den egna kroppen eller de närmaste relationerna, till den största av rädslor beträffande döden, statsskicket eller världens framtid. Den här ytterst trösterika boken tar hand om allt detta. Vad vi än är rädda eller oroliga för har Abraham inte bara ett svar, utan även en enkel process vi kan utföra, som för oss bortom rädslan eller problemet och som leder till att vi uppskattar livet än mer.

Det amerikanska författarparet Esther och Jerry Hicks håller i över 60 städer varje år och har tagit fram mer än 600 böcker, ljudböcker, cd-skivor och videofilmer.

Kan mer varm hand rekommendera denna bok av Esther och Jerry Hicks, jag har läst den och den ligger på mitt nattduksbord i väntan på att jag ska börja läsa den igen.

 
köp boken bokus reklam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics