söndag 13 maj 2018

Jonna Lundell – PMS-kossan

banner bokus reklam

Boktitel:  Jonna Lundell - PMS-kossan
Författare: Jonna Lundell, Leif Eriksson, Martin Svensson

Format: Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 220
Utgivningsdatum: 2018-08-23  
Förlag: Lind & Co
Medarbetare: Lindblad, Niklas (form)

Närmare 700 000 följare på Instagram och drygt en miljon YouTube-prenumeranter gör Jonna Lundell till en av Sveriges största kvinnliga influencers .
På ett rakt, personligt och ofta humoristiskt sätt väljer nu Jonna att för första gången berätta om sin resa och om sjukdomen som visade sig vara PMS.
Vi får följa med under de stökiga uppväxtåren i Mjölby och Norrköping fram till dagen då Jonna träffar sin nuvarande man Joakim Lundell, och sedan om hur Jonna via parets gemensamma YouTube-kanaler blir som en vän för en hel generation barn och ungdomar.

Jonna Lundell PMS-kossan är en berättelse om hur det är att leva med PMS, men det är framför allt en berättelse om hur det är att vara en ung människa i Sverige idag.

JONNA LUNDELL (f. 1994) driver framgångsrika YouTube-kanaler och har tillsammans med Saga Scott den populära podcasten Jonna & Saga. Jonna är en av Sveriges största kvinnliga influencers.

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare tillen rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar numed flera gemensamma bokprojekt.

köp boken bokus reklam

Återstår att se hur försäljningen av Jonnas bok kommer att gå, den som är intresserad av att köpa hennes bok kan göra det hos Bokus. Önskar Jonna lycka till med bokförsäljningen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics