torsdag 24 maj 2018

Isabella Löwengrip

♪ Arte de David Mandeiro

Camilla Gervide som driver bloggen Bloggbevakning där hon bloggar om bloggare och sociala medier. En av de bloggar som Camilla skriver om i sin blogg är Isabella Löwengrip.
Igår skrev hon om Isabella Löwengrips och företaget Löwengrips framfart i mellanöstern där de lämnade ett moln av brutna avtal, obetalade fakturor och o-professionalism bakom sig när de bestämde sig för att lägga ner etableringen där borta, samtidigt som de vidhållit att de redan börjat sälja på plats i Dubai och Riyadh.

Den konsult som de anlitat för att få in varorna genom tullen och registrera dem för att få ut dem på marknaden står utan lön då Löwengrip vägrat betala hans faktura och den kvinna – Zanna – som anställdes för att lansera företaget sades upp via email efter 2 månader, trots att avtalet utlovade 18 månaders arbete.

För några veckor sedan förekom det en hel del diskussioner i medierna om den besöksstatistik som Isabella Löwengrip redovisade. I en intervju med Breakit i början av april sa hon att hon har 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen samt 426 000 på Instagram. Men bloggaren Camilla Gervide, som också är den som ligger bakom bloggbevakning.se hävdar att det är en lögn, baserat på statistik från United influencers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics