onsdag 16 maj 2018

Alexandra Nilsson har lämnat Torun

kissieFaksimil: kissies.se

Efter Kissies rättegång så gick hon ut med att hennes samarbete med Tourn är över och igår deb 15 maj lämnade hon deras plattform. Hon har för stunden valt att stå på egna ben i väntan på att en förhandling med ett annat nätverk ska bli klart, hennes krav är att dom inte ska ha en annan syn på hur hennes samarbeten/blogg ska se ut.

Hon berättar att Tourn var jättebra i början och hjälpte henne mycket men att sista året har inte varit lika bra samt att dom 3 senaste månaderna har varit kyliga pga stämningen från KO. Utöver detta så berättar hon att eftersom hon håller på med en stor förändring med sitt varumärke så behöver hon en plattform som kan hjälpa henne till 100%.

Än så länge så är läsarna positiva till förändringen på bloggen.
2018-05-16_07-39-16

Hennes blogg ligger hos Adviral, där hon också jobbar. De har en egen, lite mindre portal som heter We-R One (we-r.one) med till exempel Paow, Josephine Qvist och Sandra Lindahl. Startsidan har inte uppdaterats på ett tag då den som var chefredaktör när de lanserade portalen ordentligt förra året, inte jobbar kvar på Adviral längre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics