fredag 16 mars 2018

Ratsit

annon ratsit

Ratsit är ett internetbaserat företag som tillhandahåller affärs- och kreditinformation på ett effektivt och nytänkande sätt till enskilda individer – oavsett om informationen ska användas i arbetslivet eller privat. www.ratsit.se används årligen av 5,5 miljoner svenskar och ingen annan söktjänst på nätet har fler personer och företag i sina register.

Produkterna passar en bred massa, allt från företagare och kommuner till privat personer. Under 2017 sålde Ratsitkatalogen i ca 25 000 ex och ca 90% av dessa till konsumenter.

Produkterna
Ratsitkatalogen är en periodisk skrift som kommer ut fyra gånger om året, april, juni, september och november. Katalogen är modern taxerings kalender som innehåller alla personer i Sverige över 18 år och visar inkomster och om personen har ev betalningsanmärkningar, samt topplistor och statistik.

Självbevakning (kommer i april) används idag av ca 20 000 personer och bevakar/notifierar förändringar av tex namn och adress, inkomster, uppgifter från kronofogden mm. Tjänsten tecknas årsvis, ingen negativ avtalsbindning. För att förnya tjänsten krävs att detta görs aktivt

Lönekoll (kommer i april) är en förenklad version av "Ratsitkatalogen" och innehåller en sida ur katalogen. Levereras med A-post inom 1-2 dagar.

Klicka här för att köpa produkterna från Ratsit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics