onsdag 14 mars 2018

Isabella Löwengrip – ett extravagant liv

Fotot tillhör Blondinbella.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip visar öppet upp det luxuösa livet i sin blogg.

Men framgångarna har sitt pris, i podcasten Schulman show berättar Löwengrip att det har riktats kidnappningshot mot familjen.

– Det blir tufft. Rådet är att sluta visa resor och göra grejer som syns. Men det är svårt när det är ens levebröd, säger hon.

Företagaren och bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, lever ett extravagant liv med lyxiga resor, dyrbara smycken och Porsche-bilar.

När Isabella Löwengrip gästade podcasten Schulman Show med Alex Schulman avslöjade hon att det extrema livet gör att följarnas intresse ökar, vilket i sin tur skapar tillväxt i bolaget.

Men framgångarna har ett pris. Att hon är öppen med excesserna innebär en säkerhetsrisk.

– Det blir tufft. Rådet är att sluta visa resor och göra grejer som syns. Men det är svårt när det är ens levebröd, säger hon i podcasten.

Kidnappningshot mot familjen

I början av året informerades Isabella Löwengrip av sitt vaktbolag om att det fanns kidnappningshot mot familjen. Situationen krävde ständig övervakning av en livvakt i en veckas tid.

– Ibland sitter det hot på min bil i garaget när jag ska hem från jobbet. På den senaste lappen stod det typ ”du ska tystas ner, annars får jag göra det åt dig”. Det är dödshot, det är därför det är ett jäkla pådrag runt mig ibland. Efter sådana hot får jag byta garage, ha ett möte med vaktbolaget och gå igenom rutinerna, jag får inte vara ensam, jag måste ha säkerhetsdosan, jag kanske inte får ha barnen de dagarna som kommer.

Enligt Isabella Löwengrip finns det dock en väl utarbetad plan för att skydda familjen.

– Det finns en plan, så jag är världens sämsta byte kan jag tala om - don't touch!

Isabella Löwengrip har inte vänt sig till polisen med hoten, eftersom hon inte upplever att myndigheterna har kunnat hjälpa henne i tidigare fall. I stället har hon ett nära samarbete med sitt vaktbolag.

Expressen har sökt Blondinbella via hennes assistent, som hänvisar till Schulman show.

LÄS MER: Isabella Löwengrips extrema lyxvanor - läsarna reagerar
LÄS MER: Blondinbella bryter tystnaden om romansen - berättar på galan

Källa: Expressen, Stoppa pressarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics