fredag 23 mars 2018

Gunilla Persson avslöjar: Så mycket kostar mitt lyxhus

Efter att Hollywoodfrun Gunilla Perssons hus brann ner i april förra året avslöjar hon nu vad prislappen på hennes nya boende ligger på.

I april förra året brann Hollywoodfrun Gunilla Perssons, 59, hus i Pasific Palisades, Los Angeles, ner till grunden. Det var en explosion som orsakade branden och hon, dottern Erika, mamman Iris och katterna Tusse och Lulle var tvungna att hitta ett nytt boende.

Och nog hittade de ett boende, ett drömboende till och med. Gunilla har tidigare lagt ut flera bilder på huset och avslöjat att det finns rum och yta så att det räcker och blir över.

”Jag har två egna ingångar i min bedroom svit med fem fönster… Även en Walk in Closet med egen ingång. Life is beautiful!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram vid inflytten.

Nu avslöjar hon ännu en grej om boendet, nämligen vad huset är värt, enligt hennes egen uppskattning. Hon har tagit en bild på sitt hus genom sin grannes fönster, och hon passar då på att berätta att grannes hur är till salu. Och hon hävdar då att hennes hus är värt det dubbla priset av vad grannens hus är värt.

Här syns vårt hus från grannens köksfönster. Hans hus är till salu, 3 miljoner 315.0000. Vårt är värt minst det dubbla på grund av marken”, skriver Gunilla på Instagram.

Källa: Hänt

Personligen så är jag inte särskilt imponerad av Gunilla Persson. Klarar Gunilla Persson av att skaffa sig ett lyxhus så klarar hon även av att betala tillbaka det belopp till FK som de har angett i sin stämningsansökan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics