lördag 10 mars 2018

Dan Brown – Begynnelse

banner bokus reklam

Titel: Begynnelse
Orginaltitel:
Origin
Författare:
Dan Brown
Utkom: 2017-10-30
Förlag:
Albert Bonniers Förlag
Översättare: Lena Karlin, Peter Samuelsson
Anta sidor: 520 

Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att "förändra vetenskapen för alltid". Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor.

När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism.

Efter sensationella bästsäljare som Da Vinci-koden, Änglar och Demoner och Inferno är Dan Brown nu tillbaka med en av sina hittills mest hisnande, banbrytande och underhållande romaner.

köp boken bokus reklam

Dan Browns bok “Begynnelse” var en av de böcker som jag köpte på bokrean. Jag har tyvärr ej läst den ännu, återkommer med omdöme om boken.
Författaren är en ny bekantskap och jag ser framemot att läsa den.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics