torsdag 22 mars 2018

BLONDINBELLA RINGDE SOS FÖR ATT HENNES MOBIL GICK SÖNDER

Idag befinner sig Blondinbella i London och som vanligt får vi följa med henne på instastory. Hennes senaste uppdatering är att hennes mobil gått sönder och då väljer hon att ringa SOS 3 gånger för att den gått sönder.
Varför ringer man SOS för att mobilen gått sönder?
Det troliga är att hon klickade på låsknappen så pass många gånger i en följd att hon hamnade hos SOS. Att hon klickar på låsknappen syns klart och tydligt i slutet av hennes inslag på hennes inslag på instatory.
Källa: Stoppa pressarna

Förklaring till hennes problem med mobilen:
Dagen började lite strulig. På planet dog min telefon, jag hade tappat den på mitt stengolv tidigare under morgonen och den lyste helt grön och ringde upp SOS i London flera gånger. Jag hade noll tid mellan mina möten så Sascha var snäll och sprang till Apple och köpte en ny iPhone X till mig. Pingis och jag hade en massa möten på raken, en investmentbank och sedan träffade vi grundaren av Elemis. Otroligt roligt att träffa Noella! Vi pratade om hur Löwengrip och Elemis kan samarbeta. Efter det blev det ytterligare möte som kanske var dagens viktigaste. Det gick strålande!    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Web Statistics